Over GZ Psychologen in Regio Amstelveen

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past. Bel met Psychologen Nederland op 020 – 26 10 455, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Amstelveen of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een twee GZ psychologen in de regio.

Tamara Renaud, GZ Psycholoog, Amsterdam

GZ Psycholoog Amstelveen - Tamara Renaud

Tamara Renaud is een GZ psycholoog in Amsterdam. Als GZ psycholoog kan ik je helpen met verschillende klachten, maar ik heb vooral veel ervaring met het behandelen van angsten, depressies, burn-outs en trauma’s.


Kees Wallis, Psycholoog, Amstelveen

GZ Psycholoog Amstelveen - Kees Wallis

Mijn naam is Kees Wallis en ik ben psycholoog in Amstelveen. In mijn praktijk kan ik je helpen met verschillende psychische klachten, daarnaast heb ik ook een achtergrond als sportpsycholoog. Let op ik ben geen GZ Psycholoog!


Sonja Tielman, Psycholoog, Amstelveen

GZ Psycholoog Amstelveen - Sonja Tielman

Iedereen zit wel eens in een periode dat je iemand kunt gebruiken die een stuk met je meeloopt en over je schouder meekijkt. Dan neem je jezelf serieus. En dat gun ik eigenlijk iedereen. Let op ik ben geen GZ Psycholoog!